Over Roned

Roned Sportfishing is gevestigd in Riumar. Riumar is een klein vakantiedorp direct aan de Middellandse Zee en 500 meter van de rivier de Ebro. Zoet- en zoutwatervisserij liggen letterlijk binnen handbereik!!!  Zowel meervalvissen op de rivier de Ebro als zeevissen / tonijnvissen / biggamevissen op de Middellandse Zee worden op onze unieke lokatie verenigd.
Voor wat betreft het vissen is Roned Sportfishing op deze (voor u onbekende) topwateren uw steun en toeverlaat.

Roned is een kleinschalig sportvisbedrijf. Deze kleinschaligheid biedt ons de mogelijkheid om u als gast van Roned ten allen tijden bij te staan met de meest uiteenlopende zaken. Onze aanwezigheid en kennis van vistechnieken, stekken, omgeving, Spaanse taal etc. etc. staan dag en nacht voor u paraat.

Als vissende gast van Roned vist u altijd op een perfect onderhouden en uitgeruste sportvisboot geschipperd door een gecertificeerde schipper. Op dit moment hebben wij de Sea Cat en Sea Fox in de vaart. Beide boten zijn optimaal uitgerust voor zowel de Meervalvisserij als de Zeevisserij. Voor alle benodigde hengelsportmaterialen, aas, vergunning, etc wordt gezorgd zodat u onbezorgd aan uw vakantie kunt beginnen, wel zo makkelijk!

    

Voor vissers en niet-vissers bieden wij in Riumar schitterende vakantiehuizen aan al dan niet met ( privé ) zwembad. Een gemoedelijke omgeving voorzien van alle gemakken en comfort en oneindige excursie mogelijkheden maken voor iedereen een vakantie bij voorbaat geslaagd op deze subtropische lokatie. Riumar is zowel met het vliegtuig als over de weg zeer goed en betaalbaar te bereiken.

Al met al bent u bij Roned op het juiste adres voor een zonnige en onbezorgde sportvisvakantie, welke u ongetwijfeld geweldige evaringen en herinneringen gaat opleveren.
Het grote percentage gasten welke bij ons voor een tweede maal of meer terug komen (ca. 70 % in 20 jaar Roned) is voor ons in ieder geval een teken dat de mensen onze diensten waarderen!

Mocht u na het lezen van onze website nog vragen hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voor € 575,- per persoon 5 dagen Meervalvissen op de Ebro, Zeevissen / Biggamevissen / Tonijnvissen op de Middellandse Zee of een combinatie van beide.

Klik hier om de brochure met prijslijst te downloaden
of direct te reserveren

Stelt u prijs op een telefonisch gesprek voor meer informatie?

Laat dan uw naam en telefoonnummer achter. U wordt zo spoedig mogelijk gebeld voor tekst en uitleg op maat.