Reserveringsbeleid 2021

 

Door de huidige omstandigheden wat het corona virus aangaat kunnen we ons voorstellen dat men twijfelt over wel of niet een mooi sportvisavontuur bij Roned te boeken voor het jaar 2021. Wij hopen u met het volgende gerust te kunnen stellen:

Gemaakte reserveringen en betaalde aanbetalingen blijven gewoon staan voor een latere datum als u onverhoopt uw reis niet aan kunt vangen door van overheidswege opgelegde reisrestricties. In overleg wordt dan een andere datum afgesproken en zonder bijkomende kosten wordt uw reservering dan verzet. In sommige gevallen kan dit voordeliger uitpakken omdat uw accommodatie in een gunstiger seizoenstarief valt en andersom. Ook vliegmaatschappijen gaan bijzonder soepel om met het verzetten van geboekte tickets.

Op moment van dit schrijven (14 december 2020) bereidt de spaanse gezondheidszorg een grootschalig vaccinatie programma voor welke aanvang januari 2021 wordt gestart. De verwachting is dat 2021 een zo goed als normaal jaar wordt met minder drastische beperkingen zoals bijvoorbeeld de complete lockdown in de lente. Deze lockdown heeft overigens zeer goed zijn vruchten afgeworpen en ervoor gezorgd dat de zomer van 2020 probleemloos is verlopen. In het verleden en ook in de toekomst zal de spaanse regring alles op alles zetten om de toeristenstroom op een veilige en verantwoorde wijze op gang te houden gezien dit een groot gedeelte van het bruto nationaal produkt bepaalt.

Voor de mensen die onze lokatie Riumar nog niet kennen: Riumar is een kleinschalig vakantiedorp waar het afgelopen jaar weinig tot niets te merken is geweest van de Covid19 perikelen. De Ebro-delta, waarin Riumar gelegen is, stond zelfs op nummer 3 als bestemming voor nationaal toerisme. De rust en ruimte gaf iedereen hier terecht een veilig en onbezorgd vakantiegevoel.

Ik wens u van harte welkom voor het komende visseizoen!!!

 

Met vriendelijke groet,

Ron Nieuweboer.

Vanaf € 575,- per persoon 5 dagen visvakantie Spanje.
Meervalvissen op de Ebro, Zeevissen / Biggamevissen / Tonijnvissen op de Middellandse Zee of een combinatie van beide.

Klik hier om de brochure met prijslijst te downloaden, direct te reserveren of een offerte aan te vragen

Stelt u prijs op een telefonisch gesprek voor meer informatie?

Laat dan uw naam en telefoonnummer achter. U wordt zo spoedig mogelijk gebeld voor tekst en uitleg op maat.